Zvěřinové hody 18.-19. 3.

PŘEDKRM

  • Srnčí paštika s brusinkami a opečeným toastem

POLÉVKA

  • Bažantí vývar s domácími nudlemi

HLAVNÍ JÍDLA

  • Kančí pečínka se šípkovou omáčkou a karlovarskými knedlíky
  • Srnčí medailonky s liškovou omáčkou a bylinko-bramborovou kaší
  • Kančí výpečky, červené zelí s brusinkami, bramborové noky
  • Srnčí pečínka, brusinková lepenice se škvarkami a restovanou kořenovou zeleninou
  • Marinované jelení maso v česneku a rozmarýnu s restovanými kroupami a kořenovou zeleninou

RYBÍ JÍDLA

  • Candát na másle, opečené brambory s bylinkami a šalotkou

DEZERT

  • Tvarohové šátečky s omáčkou z lesních plodů a mátovým cukrem

REZERVACE NA TELEFONÍM ČÍSLE     721 312 511